De De Bos Dweildag is jarig, dus De Bos Makelaardij trakteert! Klik hier!

De Bos Makelaardij

Hieronder vindt u ervaringen van onze klanten. Heeft u ook zaken met ons gedaan?
Laat dan uw ervaring achter!
Jansen Eefde  21-12-2016
de makelaar heeft veel extra werk gehad ivm onteigeningsperikelen van Rijkswaterstaat van onze oude woning en alles naar grote tevredenheid opgelost, evenals enkele probleempjes voor onze nieuwe hypotheekaanvraag


Mw. Menger-Verkerk  27-10-2016
De verkoopprijs die werd voorgesteld werd goed onderbouwt.Zo werd mijn huis ook aantrekkelijk voor starters cq jong gezin. De onderhandeling werd ook goed begeleid en ik had zeker inspraak. Er werd naar mij geluisterd en makelaar De Bos stond niet boven mij als een betweter. Alles werd zeer goed/eerlijk uitgelegd. Een fijne samenwerking die ik vele toekomstige kopers/verkopers toewens


Anoniem  11-8-2016
Voor al jullie goede zorgen en het mooie kado wat ik heb gekregen. Martijn krijgt een extra bedankje en een knuffel, altijd bereid voor advies en aandacht. Ook met alle papieren die een verkoop met zich meebrengt.
Heb veel vertrouwen en steun gehad, dus nogmaals extra bedankt!

Veel succes met alles.


K. van der Heijden  7-7-2016
Vriendelijke, rustige, ervaren en deskundige makelaar, geen mooie verhalen. Goede inschatting van de marktwaarde. Goed uitleg van de contracten. Huis was binnen twee weken verkocht, wat uiteraard niet uitsluitend de verdienste van de makelaar is. Maar toch. Heeft op zijn vrije dag de verkoop rond gemaakt. Niet de goedkoopste, maar neemt je heel veel uit handen. Aanbevolen.


Anoniem  8-5-2016
Na vele tijd van onderzoeken met betrekking tot onze financiële zaken / pensioen , hypotheek verzekeringen en dergelijke ,die door Job en overige in onze situatie hebben gestoken , wonen wij een stuk rustiger in ons huis bedankt hiervoor . Zeker het aanbevelen waard


Michael P.  23-4-2016
De aankoop van ons huis is met de hulp van De Bos Makelaardij zeer goed gelukt. Ze hebben geen haast, leggen alles duidelijk uit. Zeker een aanrader!


Dhr H.G. Kuiper  23-4-2016
Ook nu weer een uitstekende begeleiding bij de verkoop. Enige jaren geleden ook al prima ervaringen gehad met De Bos. (zie ook review op Funda)
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!


Jaap Geurtsen  6-4-2016
Naar tevredenheid ben ik voorzien van de nodige verzekeringen en hypotheek. De mensen van deBos makelaardij hebben mij snel en goed geholpen met advies. Een prettige manier van zaken doen in een ongedwongen sfeer!


Anoniem  12-7-2015
In augustus 2014 mijn eerste appartement gekocht in Arnhem. Toch wel fijn zo'n degelijke makelaar. Alles is voorspoedig gelopen en eigenlijk viel het me op dat ik weinig hoefde te doen en alles werd geregeld. Bedankt Job! :-)



Erik Roelofs  3-5-2015
De heldere en kordate aanpak heeft ons positief verrast. Ook de makkelijke vlotte communicatie met de makelaar. Dat zal zeker uitstralen naar de geïnteresseerde koper.


Ronald Spaans  20-3-2015
Met de heer de Bos is het prettig zaken te doen. De service is grandioos. De heer de Bos (Job) is klantvriendelijk en bellen als je vragen hebt is altijd mogelijk. Ik beveel hem aan als adviseur.


baars  11-3-2015
ik heb goeie ervaring met Martijn gehad heeft mij als alleenstaande goed
geholpen. Ook bij de notaris was die er voor mij.
Martijn nogmaals bedankt voor je inzet.
groetjes Wies Baars.


Rob & Ans Kleering van Beerenbergh  10-3-2015
Beste Job, mijn ervaring met uw Makelaardij O.G. is zeer positief, jij hebt ons goed doorheen geloodst. Stelt ons gerust en houdt ons op de hoogte van de voortgang. Dit stellen wij zeer op prijs. Vertrouwd gevoel, daar komen wij graag voor terug.


Ester  9-3-2015
Ik heb met de bos makelaar als verkopende partij te maken gehad. Ik vond de benadering van de makelaar erg prettig; vriendelijk, snel in handelen, deskundig, maar niet afstandelijk zakelijk! Mocht ik mijn pas gekochte huis ooit willen verkopen zal ik zeker de bos makelaars overwegen!


Saskia Sessink  25-11-2014
We hebben onlangs het huis verkocht van onze ouders,we hebben met alle tevredenheid
altijd goed met Martijn kunnen overleggen. Gaf tips en adviezen en gelukkig naar een zorgvuldige onderhandeling werd het huis verkocht.Heel dubbel..blij dat het verkocht was, maar toch ook moeilijk want het is toch het laatste van je ouders. Ook hier was weer alle begrip. Martijn, TOP! Nogmaals bedankt voor alles!


JH Nagtegaal.  2-10-2014
Wij zijn zeer tevreden over Martijn Nieuwenhuis. Martijn is zeer vriendelijk en zeer attent. Hij weet de zaken goed op te lossen.
Als wij hem een cijfer mogen geven, dan geven wij hem een TIEN.


Hartelijke groet Joop en Nel Nagtegaal.


Anoniem  12-6-2014
Beste Martijn en collega's. Erg veel dank voor jullie inspanningen en fantastische hulp bij de verkoop van de woning. Prima gedaan en top service! Bedankt mede namens de familie.


Guus Luiten  9-3-2014
In een periode dat de woningmarkt niet erg goed was hebben we ons huis toch redelijk snel kunnen verkopen. Met Martijn heb je een goede makelaar die realistisch en effectief is. Meer heb je niet nodig.


Anoniem  25-2-2014
Snel, zakelijk en prettig zaken gedaan met makelaardij De Bos. Goede adviezen gekregen, wij zijn heel tevreden!


van den Boom  12-2-2014
24 januari 2013 is mijn stadsvilla aan de Martinetsingel in de verkoop gegaan in samenwerking met de Bos Makelaarij. Naar verschillende acties, via Funda, Facebook, Hyves, Linked in en advertenties in de lokale bijlage van de krant is per 31 jan 2014 mijn huis verkocht. Gedurende het jaar is er regelmatig onderling contact geweest. Dit contact is al prettig ervaren en de afhandeling van de verkoop is spoedig en na wens verlopen. Dank daarvoor!


A.Streekstra  7-1-2014
Ondanks het feit dat u de makelaar van onze opponent was, was het toch prettig om met u te onderhandelen. Het logische vervolg was, dat wij ook verzekering bij u hebben ondergebracht. Wij zullen u zeker aanbevelen.


Maud  7-1-2014
Zelfs als niet-aankoopmakelaar was er een goed contact. Nergens omheen draaien en gewoon benoemen hoe het is. Bij het tekenen was ik blij verrast door de persoonlijke woorden van Job. Kortom, eerlijk, zakelijk en tegelijk zeer menselijk.


Hans  15-12-2013
Met weinig kennis begon ik aan het kopen van een huis. Met Martijn kreeg ik contact omdat ik graag een bod wilde doen op een voor mij aantrekkelijke woning. Uiterst correct, en met grote kennis van zaken werd ik door het proces geloodst. Het succes is daar. Het voelde als een betrouwbaar warm bad. Dank allemaal.


Ivo te Lintelo  5-12-2013
Goed geholpen van het begin tot het eind!

top makelaar!!


Driessen Beheer BV  5-12-2013
Onlangs heeft de De Bos Makelaardij o.g. B.V. in onze opdracht een pand aangekocht. Dit was niet de eerste keer omdat wij reeds eerder gebruik maakten van de deskundigheid en expertise van dit kantoor.

Zoals verwacht is ook deze transactie naar volle tevredenheid afgewikkeld.



b. van limbeek  21-6-2013
Job en zijn team vind ik persoonlijk erg prettig. Deze klantgerichte houding werpt beslist vruchten af.


Stef en Antoinette  22-1-2013
De aankoop van onze woning ging vrijwel volledig in de verkeerde volgorde en met de nodige tegenslagen. Dit heeft er echter wel voor gezorgd dat we op het juiste moment de woning konden kopen waarbij we de juiste hypotheek hebben kunnen vinden met een scherpe rente.
Ondertussen zijn we het huis flink aan het opknappen.

Bedankt voor jullie inzet als aankoopmakelaar!

Stef en Antoinette


Anoniem  10-11-2012
In 2 maanden tijd (de zomer van 2012) is ons huis verkocht en een appartement terug gekocht.
Dit kon alleen tot stand komen met de zeer professionele en geweldige begeleiding van Makelaardij J.de Bos


Anoniem  8-12-2011
Kort geleden een woning gekocht en financieel geadviseerd en ondersteund door dhr De Bos. Kort gezegd: vertrouwen, zorgenloos en goed geregeld!


Anoniem  30-11-2011
We zijn erg vriendelijk en goed geholpen door makelaar de bos.
Wij hadden er niet zo veel verstand van, en met de hyphotheek regelen wat de hulp ook erg fijn.
Alles werd goed uitgelegd en als we het er mee eens waren moesten we alleen even langs komen voor een handtekening. Dat was erg fijn.
En we wonen nu met veel plezier in ons nieuwe huis
Vriendelijke groet sebastiaan


Victoria  28-2-2011
Erg fijn zaken gedaan. De medewerkers
waren altijd bereid tot het geven van
informatie en er werd ruim tijd uitgetrokken voor bezichting en gesprekken. Prima service op allerlei
gebied wat betreft woningaankoop. Heb een goed gevoel overgehouden aan de koop van mijn woning via De Bos Makelaardij.


Slijkhuis  17-2-2011
Wij hebben de dienstverlening als zeer prettig ervaren, professioneel en vakinhoudelijk waarbij tegelijkertijd in zeer toegankelijk taal gesproken werd. De begeleiding is direct, volgens kwalitatieve richtlijnen en klantgericht. Iedere vraag wordt even serieus afgehandeld. En het eindresultaat is goed!


A.F. Lensen  16-9-2010
Van onze vorigehypotheekverstrekker (ABN/AMRO) kregen wij een zeer ongunstig verlengingsvoorstel waarop wij hebben besloten over te stappen. Job de Bos heeft ons in dat proces op een soepele en deskundige wijze geadviseerd en begeleid. Wij hebben vertrouwen in De Bos Makelaardij.


Lantinga  9-8-2010
Ondanks dat De Bos in ons geval verkopend makelaar was van het huis dat wij kochten, hebben we toch erg veel hulp en advies gekregen.


Peter Freeke  20-7-2010
Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over Martijn.
Verkoop van mijn huis prima gedaan.
Goede heldere informatie en communicatie.

Ga zo door

Peter


G van der Kolk  7-7-2010
I.v.m veranderen van werkgever moest de hypotheek ook opnieuw worden afgesloten.
Daar de vorige hypotheek bij de werkgever, via De Bos liep, ook bij De Bos een offerte aangevraagd, het advies en de offerte die wij kregen was op maat voor ons.
Daar wij op redelijke afstand van Zutpen wonen was het ook zeer prettig dat het met een enkel bezoek aan het kantoor geregeld kon worden en de rest liep via de mail of telefoon.
Ook het advies met betrekking tot taxatie en notaris was goed. Ondanks de afstand een zeer goede keus.


Fam. Otten  19-6-2012
Een groot compliment voor het team van makelaardij De Bos (met name Martijn). Ondanks de huizencrisis is het ze gelukt om 2 maal binnen 11 maanden onze woning te verkopen. De eerste woning verkocht na 3 maanden en de tweede woning verkocht na 4 maanden. Tot volle tevredenheid. Zouden wij ooit iemand een advies moeten geven is het voor ons simpel: Makelaar De Bos!!!!!! Bedankt!!!!


astrid kleverwal  23-11-2011
Hallo Martijn,

Bedankt voor het geen wat je betekend hebt dat het huis verkocht is. Zeer snel.
Dit had ik echter niet verwacht en ben er bijzonder blij mee.
Dank voor de goede afloop en zal hier zeker een glas wijn op drinken






M. Grave & H. Jolink  7-8-2011
Wij hebben via jullie kantoor een huis gekocht. We waren aangenaam verrast door jullie kennis over het huis, de historie en de moeite die jullie hebben gedaan om aan onze verzoeken te voldoen. Alle vragen werden zeer snel beantwoord en ook de onderhandeling was prettig en snel. Al met al prima ervaring. Hopelijk gaan onze verbouwing ook zo voorspoedig! Bedankt!!


de 'juf'  1-2-2012
In 1996 heb ik kennis gemaakt en gewerkt met Job de Bos en zijn makelaardij. Toen al was er een buitengewoon prettig en deskundig, maar ook altijd gezellig contact. Vorig jaar was er een hernieuwde kennismaking om een wat treuriger reden. Wederom deskundigheid, vriendelijkheid en medeleven. Fijn dat zakelijk ook gewoon menselijk kan zijn. Job en medewerkers, bedankt! 'De juf'


Thomas  5-5-2012
Ik heb mijn huis in 2006 aangekocht via De Bos Makelaardij en er sindsdien met erg veel plezier gewoond. Nadat ik en mijn vriendin besloten om te gaan samenwonen in de omgeving van Zutphen wilde ik het huis weer verkopen om samen op een nieuwe plek te starten.

Door de positieve ervaring die ik reeds had met De Bos Makelaardij hoefde ik niet lang na te denken wie het huis moest gaan verkopen!

Ook nu weer een positieve ervaring, door de persoonlijke benadering, service en het goede contact met de makelaar! Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden van de stand van zaken rondom de verkoop en bezichtigingen. Het resultaat is dat ik mijn huis binnen zes maanden verkocht heb! Een unieke prestatie in deze tijd!

Dank voor alles! Mochten wij in de toekomst onze huidige woning te koop aan willen bieden weet ik al wie de makelaar wordt...!


G.Sangers  29-12-2011
Wij zijn bijzonder tevreden over de samenwerking met Makelaardij De Bos.
Wij hebben de dienstverlening als zeer prettig ervaren.

Wij wensen U een voorspoedig 2012.

Met vriendelijke groet,

Fam.Sangers


Miranda  28-8-2009
Ik ben erg tevreden over De Bos Makelaardij! Alles werd goed geregeld, opgestuurd en vermeld.
Er werd naar alle eerlijkheid besproken wat wel en eventueel niet goed is voor de klant. In mijn geval de koper.
Ik zou De Bos Makelaardij zeker aanraden aan anderen en bij een volgende verhuizing weer zaken doen met deze makelaar!! Bedankt!
groeten,
Miranda Lubbers


R. Hulshof  6-8-2011
Wij zijn tevreden over de samenwerking met Makelaardij De Bos.
Duidelijke communicatie, afspraken voor bezichtigingen werden ruim vtv doorgebeld.
Wat wij als prettig ervaren dat je werd gekoppeld aan een contactpersoon.
Er werd met ons meegedacht.
Kortom wij zijn zeker tevreden.


Henk van Dam  11-12-2011
Het kan dus toch...echt onafhankelijk advies! Ik heb nu een prima hypotheek via De Bos afgesloten.


Familie Raap  29-6-2011
De Bos Makelaardij heeft ons prima en professioneel geholpen met toch een persoonlijke benadering!