De Bos Makelaardij

Wij hebben een extra verkoopmogelijkheid voor jouw woning. Dat kun je nu doen via je eigen e-mailprogramma of sociale netwerken (facebook, twitter en/of linkedIn e.a.). Wij bieden deze geheel nieuwe mogelijkheid gratis aan onze klanten aan.

Help Mee!

Om je eigen woning via je eigen netwerk te promoten, krijg je van ons een HelpMee!-website. Dit is dus extra naast de 'traditionele' promotie via de diverse woningwebsites. Dat gaat uiteraard gewoon door. Zie het maar als de digitale variant van de buurtmailing, die wij natuurlijk ook uitvoeren.

Alleen jij kunt zelf je eigen netwerken inschakelen. Wij kunnen dat niet voor je doen. Vandaar dat wij je met deze dienst op weg helpen. Je ontvangt van ons een email met daarin de link naar jouw eigen HelpMee!-pagina. Via deze link kun je eenvoudig de woning toevoegen aan je eigen sociale netwerk. De woninginformatie die je met HelpMee! verstuurt, is geheel door De Bos Makelaardij voor jou gemaakt. Zie het als een digitaal visitekaartje van jouw woning. Je kunt trouwens jouw vrienden en bekenden die jouw woning doorsturen ook nog eens 'belonen' via HelpMee!

Ben je nog geen lid van een sociaal netwerk? Geen probleem. Je kunt ook de contacten uit jouw e-mailadresboek in Microsoft Outlook, Gmail of Windows Live op je computer inlichten.

Het spreekt voor zich, maar wij vermelden het toch nog even: gebruik maken van HelpMee! verplicht je tot niets, zorgt niet voor ongewenste benadering en is veilig om te gebruiken.

Wil jij ook jouw netwerk inschakelen bij de verkoop van jullie huis ? Kies voor De Bos Makelaardij!